Conceptul și scopul cursului

 

Curs autorizat de formare formatori (train of trainers), în urma căruia obții certificatul emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (CNFPA), recunoscut inclusiv în UE, și astfel devii formator acreditat.

Durata cursului 3 zile.

Abordarea cursului va fi aceea de a trata instruirea ca pe un proces complex de analiză și identificare a nevoilor de dezvoltare în scopul livrării într-o manieră profesională a unor programe variate de instruire.
Scopul cursului este acela de a dezvolta cunoștințe, abilități și atitudini necesare unui trainer profesionist.

Obiectivele cursului

 

Dezvoltarea cunoștințelor și abilităților participanților de planificare, pregatire și livrare a programelor de instruire.

Insusirea de către participanți a unor metode și tehnici moderne de instruire și îndrumare a adulților.

Dezvoltarea abilităților de prezentare și relaționare cu un grup de participanți.

Dezvoltarea  abilităților de transmitere a mesajului astfel încât fiecare participant să recepționeze maximum pe informații.

Cursul se adresează:

Celor care doresc să înceapă o cariera în training,

Trainerilor din companii cu responsabilități în formarea și dezvoltarea oamenilor,

Celor care vor să «verifice» ceea ce știu și felul în care fac training,

Managerilor, supervisorilor, team leader-ilor și tuturor celor care au în subordine o echipă pe care o formează și coordonează,

Celor care doresc să organizeze și livreze workshop-uri sau diverse ateliere care se adresează adulților.

Stagiul de pregătire poate începe de la cursul de formare formatori (1), de la mentoring/coaching (2), curs ppt (3) sau poate consta doar în simulări de curs (4), în funcţie de nivelul la care tu, ca trainer-to-be, ni te alături. 

După finalizarea stagiului de pregătire şi după evaluarea comisiei formată din membri ai Advisory Board, obţii statutul de Membru MTI. Odată cu acesta, tu ca Master Trainer primeşti dreptul de a folosi sigla MTI asociată numelui tău, cu respectarea implicită a principiilor și valorilor comunității.

Prețul cursului este 690 RON